Ik heb heel lang het gevoel gehad dat mijn lagereschooltijd mij misvormd heeft. Op een bepaald ogenblik heb ik een korte tekst gemaakt en naar al mijn pesters gestuurd. Niet om een sorry te horen, maar gewoon om mijn verhaal te doen. Daar is best wel wat reactie op gekomen. Die personen vertelden dan over hun eigen problemen of wat ze hadden meegemaakt na de lagere school. Dat ging soms ook om negatieve ervaringen. Ik werd vooral verbaal gepest. Velen hebben zich uitgewerkt op mij, ik was een makkelijke prooi. Het heeft even geduurd vooraleer ik de knop heb kunnen omdraaien, maar nu gaat het goed met mij. Ik ben bezig met de promotie van mijn boek en ik studeer aan de examencommissie om mijn middelbaar diploma te halen.

Kimberly Van de Winckel (19), vrouw met autisme, schrijfster van ‘Metamorfose: het verhaal van een wonderbaarlijke metamorfose na een overdosis pesten‘ (Boekscout, 2022) in Het Laatste Nieuws van 11 februari 2022 in ‘Kimberly (19) schrijft boek over autisme en zelfmoordgedachten’ van Kim Aerts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>