Met wie kan je het beste opschieten?

Die keuze is relatief gauw gemaakt. Met Roos, mijn lief(ste). We delen een aantal interesses maar vullen elkaar vooral goed aan.  Naast Roos kan ik behoorlijk opschieten met mijn ouders, wat een zeldzaam voorrecht lijkt als je verhalen van mensen met autisme over de worsteling met hun ouders leest of hoort. Ook met mijn autismecoach kan ik goed opschieten, met respect voor de nodige afstand. Verder ook met de kinesist waar ik langs ga. Verder kom ik graag in contact met mensen binnen mijn vrijwilligerswerk. Eigenlijk zijn er weinig mensen waar ik regelmatig contact mee heb die ik echt niet kan uitstaan. Ik kan namelijk heel moeilijk verbergen als ik iemand niet graag heb, en dat leidt al snel tot conflicten.

Print Friendly, PDF & Email
Deze tekst delen? Dat kan!Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Tumblr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *